Junioři nasadili do trháku

12.11.2009 01:26

V souboji prvního se druhým jasně dominovali naši borci. Zvítězili v obou duelech shodně 3:0

Po zápasové přestávce na nás čekal jeden z nejsilnějších soupeřů z naší skupiny - Ostrava. Celek Ostravy prozatím prohrál pouze jediný zápas a držel se hned za námi v tabulce. Samozřejmě jsme mu chtěli o co nejvíce bodů „utéci“, tudíž jsme neponechali nic náhodě a na dvojzápas se připravovali s velikým úsilím. Po týdnu plném tréninků přišel konečně víkend a s ním i zápas.

Do něj jsme nastupovali s velmi silnou sestavou. Na smeči se objevil Jan Kuliha s kapitánem Tomášem Bílkem, ale hlavní změnou oproti předchozím zápasům se stal blok, na kterém nastoupil Ondřej Kubalec.

Na začátku 1.setu nám chvilku trvalo než jsme se dostali do varu, ale dotáhnout set do konce byla už jen rutina. Set druhý jsme tlačili soupeře hned od začátku a zaslouženě jsme set vyhráli 25:14. Třetí set jsme soupeře nepustili do žádného náskoku a skvělou hrou jsme vyhráli 25:18. První zápas s Ostravou byl jednoznčně v naší režii, a tudíž jsme vyhráli 3:0 na sety.

Takový jednoduchý průběh jsme nečekali. Ostravský celek nejspíš nebyl v úplně nejlepší formě, avšak našemu výkonu by mohl vzdorovat málokdo. V druhém zápase jsme opět dokázali soupeře jednoznačně přehrát a zvítězit, i když set třetí byl velmi napínavý, jelikož jeho začátek jsme nehorázně zpackali. Druhý zapas skončil 3:0 pro Brno.

Touto výhrou jsme si upevnili 1. místo v čele tabulky naší skupiny, ale to rozhodně neznamená, že polevíme v našem úsilí vítězit.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.