Komentář prvního utkání od Trubyho

11.10.2010 08:03

 

Extraliga junioři: Zlín – Brno 3:0, 3:1 Sobota 25.9.2010

 

První utkání v juniorské extralize bylo velmi ovlivněno naší absencí. Chyběl Viktor Kozubík a Pavel Matějka, nejlepší hráč testovacího turnaje v Hradci. Hrálo se ve zlínské hale, kde byla tradičně zima, ale doufali sme, že nám to tentokrát vadit nebude.

V prvním setu se bohužel ukazalo, že absence, zima, dlouhá cesta a tlak povinností jsou na nás příliš moc a set jsme prohráli. Soupeř dobře blokoval a my jsme nemohli složit z žádné pozice. Snažili jsme se se zápasem ještě něco udělat a vystřídat blokaře, ale to už byla zlínská mašina rozjetá a nepovedlo se nám ji zastavit, ani v druhém, ani ve třetím setu a zápas skončil jednoznačně 3:0.

Do druhého zápasu jsme pozměnili sestavu a na libero nastoupil místo Trubyho Handla. Bohužel ani teď se nám nepovedlo vyhrát první set, zejména kvůli tomu, že jsme byli velice slabí v útoku(projevilo se zranění Petra Doubravského z prvního zápasu, kde si podvrtl kotník). Do druhého setu za Petra nastoupil na smeč Truby, ale k útoku skoro nedostal a proto musel Kuba nahrávku více rozhodit. To Zlínu zřejmě nesedlo a srovnali jsme na 1:1. Ve třetím setu jsme zase padli do útlumu a Zlín dokončil co začal a vyhrál utkání 3:1.

 

 

 

Sestava: Jakub Ulč(N), Petr Doubravský(S), Marek Fiala(B), Tomáš Lanč(U), Ondřej Boháč(U), Miroslav Novák(S), Jan Trubák(L,S) – studenti gymnázia, Martin Caban(S) – absolvent gymnázia, Tomáš Handlíř(L,S), Jakub Kočvara(B), Adam Zajížek(B)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.