Kadeti den druhý: Bez zaváhání!

21.02.2009 03:09

Po ranním rozespalém výkonu proti nejslabšímu družstvu skupiny - Českým Budějovicím, kadeti nastoupili na tradičně nepříjemný ostravský celek. V letos nejlépe zvládlém utkání se Slezany nedopustili ztrátu jedinného setu a poprvé zvítězili 3:0.

 

SG LD Botanická České Budějovice 3:0 (17,22,23)
Základní sestava: Ulč, Matějka, Kočvara, Boháč, Kozubík, Lanč, libero - Trubák, střídal: Handlíř
Utkání začínajícímu již v devět ráno bohužel nenapomohla ani zlínská zima. Brno se poměrně brzy přizpůsobilo výkonu soupeře a odehrálo pouze průměrné utkání. Do týmu od začátku nastoupil blokař Kočvara, který však patřil k lepším na hřišti. Základní sestavu ve druhém setu ještě obměnil střídající Handlíř, který nechal odpočinout smečaře Matějku. Brno si vítězství pohlídalo, ač druhý a třetí set rozhodly teprve vyrovnané koncovky. V nich však brňáci vždy vedli.

SG LD Botanická vs. DHL Ostrava 3:0 (22,28,20)
Základní sestava: Ulč, Matějka, Doubravský, Boháč, Kozubík, Lanč, libero - Trubák, střídal: Caban, Handlíř

 I čtvrté utkání s týmem DHL Ostrava bylo velice náročné. Dlouho vyrovnaný první set navíc poznamenal malý úraz Vikyho Kozubíka, který schytal „headshot“ a přitom si mírně narazil spodní čelist. Na hřišti ho tak nahradil Handlíř. Následně musel být vystřídán také Boháč Cabanem. Toho pravděpodobně dostihla chřipková epidemie.  Utkání se poprvé neneslo v napjaté atmosféře. Naopak Brno si po většinu času udrželo dostatečný náskok, který využilo v koncovce.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.