Junioři již znovu nezaváhali, do play off jdou celkově ze druhého místa

25.01.2010 17:04

1. zápas: DHL Ostrava - RWE Brno 0:3 (-23,-21,-15)
základní sestava: Chmelař, Doubravský, Babák, Paták, Kubalec, Caban, Horáček; střídal Kozubík

Ještě před odjezdem do Ostravy jsme museli řešit problém v podobě absence mnoha hráčů ze základní sestavy. Nakonec jsme se na dlouhou cestu na sever Moravy vyrazili v osmi členech.
Už od začátku prvního zápasu bylo vidět, že dnes chceme soupeře rychle „smazat“ ze hřiště. Po celou dobu utkání jsme diktovali tempo, za což jsme mohli vděčit skvělé obraně. Ostravský celek jsme porazili přesvědčivě 3:0 na sety.


2. zápas: DHL Ostrava - RWE Brno 1:3 (-21,-21,27,-23)
základní sestava: Kozubík, Babák, Caban, Paták, Kubalec, Chmelař, Horáček; střídal: Doubravský

Do druhého zápasu jsme šli s vysokým odhodláním potvrdit náš předšlí výkon. Oproti minulému utkání jsme trochu polevili v obraně, ale nadruhou stranu jsme zlepšili útok. Ten byl skoro stoprocentní. Bohužel jsme v závěru 3. setu začali chybovat a dovolili soupeři ukořistit tento set. Tento výpadek nás, ale nezastavil, a tak čtvrtý, poslední set byl náš.
Předposlední výkon v základní části extraligy dopadl na jedničku. Nyní nás čeká domácí utkání s Hradcem Králové a hůrá do play-off, na které vás srdečně zvu.

 

1. zápas: RWE Brno - Slavia Hradec Králové 3:0 (12,22,23)

2. zápas: RWE Brno - Slavia Hradec Kralove 3:0 (8,20,15)

Naši junioři porazili v sobotu 23. ledna na vlastní palubovce také Slavii Hradec Králové, to vše bez obtíží a v šesti setech.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.