V Rychnově jen o zdraví

03.12.2009 13:28

Rychnov nad Kněžnou vs. Volejbal Brno 0:3 (-16,-12,-27)

Základní sestava: Hruška, Handlíř, Fiala, Boháč, Vičar, Zajíček, libero Musil, střídal Paul

Naši dorostenci strávili podzimní večer v rychnovské (ne)útulné restauraci, kde se dobře najedli. Po krátké poradě zastřelili nespočetné množství rudoarmějců, nacistů a Japonců ve hrách ze všech možných válek, popovídali si, zkritizovali všechny známé osoby druhého pohlaví, rozprodali zbytky zásob od maminek či tatínků a zalehli na kutě. Ranní luxusní stávání v 8:30 a bryskní přesun do haly vzdálené minutku jízdy proběhl bez potíží, první zápas však tak optimistický nebyl. Naopak se projevila sobotní únava. V úvodu ani příliš nepomohl nový muž na palubovce, tedy Peťa Vičar a poté co si Ondra Boháč s Adamem Zajíčkem vyměnili ve třetím setu posty, Rychnov málem získal třetí sadu do svého držení. Naštěstí přišel za stavu 21:24 na podání Michal Paul a servis uhlídal až do stavu 25:24. Poté proběhla krvelačná řež o každý míč, domácí však v samotném závěru chybovali a i tento set prohráli a to skórem 27:29.

Rychnov nad Kněžnou vs. Volejbal Brno 0:3 (-12,-19,-13)

 

Základní sestava: Hruška, Handlíř, Fiala, Zajíček, Vičar, Boháč

 

Druhý zapas již nic zajímavého nepřinesl. Naši hráči hráli s větší chutí i zápalem, a možná právě proto, že Zajíček dále pokračoval na netradičním postu univerzála, hra probíhala v poklidu, s mnoha kombinacemi středem sítě i doskoku. Daleko výrazněji se dařilo také Vičarovi, který našel své ztracené sebevědomí a slušně válel jako při středoškolkách, naopak do zápasu již nemusel zasáhnout Standa Musil, který si ještě v týdnu na tréninku poranil prst (v pondělí po návratu se ukázalo, že se jedná dokonce o malou frakturu ukazováčku) a tak sebe i zranění šetřil. Málo zasvěceným ani radši neprozradím, jak ke zranění došlo). Bolavé stehno také regeneroval Michal Paul a tak se ukázalo, že počet osmi statečných pro tento trip byl akorát vyhovující. Samozřejmě všem nejvíce chyběl bezprostřední pán, tedy Martin Grepl a jeho „pasři“ a „parnicí“, ale všichni se ho dočkali hned na prvním tréninku, tedy v úterý.

Kadeti se tak z výletu po republice vrátili maximálně spokojení a krátké pauze přivítají na své palubovce (pravděpodobně) od 12:00 kadety z Českých Budějovic.

 

Čtěte dále: Kadeti si přivlastnili první místo

 

Zpět

Anketa

Oznámkuj článek jako ve škole:

1 (9) 50%

2 (3) 17%

3 (2) 11%

4 (2) 11%

5 (2) 11%

Celkový počet hlasů: 18

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.