Kadeti udělali poslední krok, postoupili do extraligy

22.03.2010 15:53

Zcela jasnou záležitostí bylo poslední vystoupení kadetského týmu v 1.lize. Omládlý Jičínský tým neuhrál v žádném setu více jak 15 bodů, ve druhém poze sedm!

 

Ondřej Boháč, Tomáš Handlíř, Radim Hruška, Marek Fiala, Adam Zajíček, Michal Paul, Stanislav Musil, Petr Vičar, David Masař, Martin Grepl a Martin Ječmen vybojovali pro Brno nejvyšší juniorskou soutěž. Poprvé a naposledy prohráli obě úvodní utkání ligy doma s Bílou Třemešnou. Stalo se tak 19. září. Od té doby získali 34 utkání v řadě, po postupu do baráže zvládli další tři. Přesvědčivá sezóna z jasným závěrem, který dokazuje, že kadeti patří výš.

 

 

Volejbal Brno vs. TJ Nový Jičín 3:0 (15,7,15)

Základní sestava: Masař, Vičar, Fiala, Handlíř, Paul, Zajíček, libero Musil. Střídal Boháč, Hruška i Ječmen

Po mírně nervózním úvodu a zranění Tomáše Handlíře tým začal soupeře jasně přehrávat. Dařilo se v útoku Fialovi a Boháčovi. Ve třetím setu přišlo střídání, kdy se na pulobku vrátili všichni hráči základní sestavy. Té, která odehrála podstatnou část sezóny a nejvíce se zasloužila o úspěch.

Utkání bylo sice formalitou, podtrhlo ale vystoupení kadetů ve vyšší soutěži. Největším úspěchem se jim stálo vítězství na půdě Bílé Třemešné a Chocně. Druhá část sezóny proběhla v poklidnějším tempu, žádný ze soupeřů v druhé půli s lepším výkonem nevyrokoval. Snad pouze Ústí na Orlicí.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.