Brno - Dansport

11.10.2010 08:07

 

Extraliga juniorů:

Brno – Dansport Praha

Výsledek: 3:0,3:1

Sobota 9.10.2010

 

Do zápasu se vcházelo s několika premiérami. Zejména to byl první domácí zápas v naší sezóně, pak jsme se poprvé sešli v plné sestavě a podivuhodná skutečnost, že libero Truby hrál svůj úplně první zápas na hale kounicova.

Začátek zápasu zahájili Pája, Zobák, Cabi, Zajda, Kuba, Lančů a Truby a první set jsme ukojivě vyhráli. To se projevilo hned v druhém setu. Místo toho, abychom soupeře dorazili, jsme polevili a se soupeřem jsme se tahali až do koncovky, kterou jsme se štěstím vyhráli. Třetí set byl z naší strany ještě horší, ale i přesto jsme dokázali zvítězit a celý zápas vyhrát 3:0. Všichni jsme byli rádi, že jsme zvítězili, ale veděli jsme, že to mohlo být lepší od každého z nás.

Druhý zápas se změnila sestava, nastoupili Zobák, Pája, Mara, Zajda,Viky, Oďan a Truby. Naše hra se zlapšila, ale Praha nezůstala pozadu a první set jsme se zase tahali až do koncovky, kterou jsme museli z nepříznivého stavu obracet a jen díky dobré obraně se nám to povedlo. Podobně to bylo i v setu druhém, to jsme však tolik štěstí neměli a Praha srovnala na 1:1. Třetí set jsme prohodili posty a na blok šel Kuba a Zajda se přesunul na účko. Tento tah byl ulehčením pro naše smečaře a to se projevilo v zlepšeném uhrávání našich bodovek. Třetí set jsme vyhráli sice v koncovce, ale set čtvrtý už byl jasnou záležitostí a prahu jsme porazili rozdílem 12 bodů.

 

Po celou dobu, až na první a poslední set, náš tým hrál pod jakýmsi neviditelným stresem, který nám dělal problémy zejména v nejjednodušších herních činnostech. Největším naším soupeřem v tomto zápase jsme byli my samotní. I přesto se v naší hře ukázaly nádherné volejbalové okamžiky a bylo čemu tleskat. Příští domácí zápas bude jistě lepší.

 

Sestava: Jakub Ulč(N,Zobák), Marek Fiala(B,Mara), Tomáš Lanč(U,Lančů), Ondřej Boháč(U,Oďan), Jan Trubák(L,Truby) – studenti gymnázia, Martin Caban(S,Cabi) – absolvent gymnázia, Tomáš Handlíř(S,Handla), Jakub Kočvara(B,Kuba), Adam Zajížek(B,Zajda), Viktor Kozubík(S,Viky)

 

 

autor : Truby

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.