1. liga Muži Brno - Dobřichovice

11.10.2010 08:14

 

Brno – Dobřichovice 3:1 Pátek - 1.10.2010

 

Páteční zápas byl pro brněnské B prvním v této sezóně a proti Dobřichovicím nás nečekalo nic lehkého. Dobřichovice byly tým zkušenější, v průměru nejméně o 10 let, a v minulých sezónách se pravidelně pohybovaly na předních příčkách tabulky.

Před zápasem jsme dostali od trenéra Ivánka pár taktických pokynů a radu, že dneska můžeme vyhrát jedině bojovností.

Už od rozcvičky na nás bylo vidět, že to dneska soupeř mít lehké nebude. To jsme začali potvrzovat hned v prvním setu, kdy jsme se dostali do vedení a to jsme už nepustili. Druhý set jsme mírně polevili v koncentraci, zejména na příjmu, a Dobřeichovice srovnali na 1:1. O přestávce jsme si opět ujasnili, co a jak máme hrát a šli jsme na to. O začátku třetího setu jsme jim nedali šanci na zdramatizování zápasu. Perfektně jsme přihrávali, v útoku bez chybičky, přibylo i pár bodů z bloku a definitivní ránu zasadil nejmladší člen našeho týmu Zajda(ročník 93) na podání, kdy zaznamenal pětibodovou šňůru a třetí set byl náš. Poslední set se točil plně v naší režii a nakonec jsme měli dokonce 10 matchballů. Proměnili jsme hned druhý a začali jsme slavit.

Brno s mladíčky porazilo zkušené Dobřichovice a z premiérového zápasu si vezlo cennou výhru 3:1.

 

Sestava: Jakub Ulč(N), Jan Trubák(L) – studenti gamnázia, Dominik Fořt(S), Tomáš Felgr(U) – absolventi gymnázia, Adam Zajíček(B,Zajda), Ondřej Kubalec(B), Jan Muroň(S).

Na soupisce byl i Pavel Matějka – student gymnázia a Jan Písařík.

Trénoval Ivan Lukšíček.

 

 

 

autor : Truby

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.