1. liga Muži Hradec - Brno

11.10.2010 08:11

 

1.liga mužů: Hradec – Brno 0:3 Pátek – 8.10.2010

 

Do Hradce jsme se vydali v omlazené sestavě a zase jsme podali super výkon. Nováček v soutěži se v rozcvičce předvel slušně, nejvíce však šel strach z jejich univerzála Andrýse, kerý ještě minulou sezónu hrál v extralize.

V prvním setu jsme se tahali, zejména díky vynikajícímu útoku Andrýse, až do koncovky, tu jsme však díky větší trpělivosti a dobrému útoku Domina získali v náš prospěch 25:23. V druhém setu se vytřídali snad všichni hradečtí smečaři, ale probíhal velmi podobně, tahanice od začátku až do koncovky, kde jsme však udělali taktické střídání na servis, Wafleho vystřídal Oslík, kterému se povedla série na podání a druhý set byl opět náš v poměru 25:23. Třetí set jsme Hradec začali tlačit hned od začátku, dobrý servis a hned za ním dobrý útok způsobili, že do prvního technického jsme šli za stavu 8:4 a pokračovalo to dál. Asi v polovině setu, kdy náš náskok byl už 6 bodů se povedla věc, která se ještě nestala, náš malej chlupatej trpasík Pája zablokoval Andrýse a vysloužil si potlesk nás všech. Od té doby jsme byli jasně na koni a šli jsme po vítězství. Na konci setu, za stavu 24:15, Zobák vymyslel kombinaci, na jejímž konci byl Felix na bezblok, ale bohužel to vykouřil. Dostal pak další šanci, ale opět neuspěl, v cestě stála páska. Proto vzal Šamec time a Zobák dostal za úkol zase nahrát Felixovi, tak se i stalo a Felix nádherným útokem, tak jak jsme ho znali celý zápas, ukončil utkání a Brno vyhrálo, po svělém výkonu, 3:0.

 

Předveli jsme opět krásný týmový výkon a drobné nepřesnosti některých jedinců jsme zvládli napravit. Výborně hráli všichni. Domino, který byl jasnou oporou týmu, Felix, který nás podržel nejen v koncovkách, Pája, kterému se v Hradci tradičně daří(minule zde vyhrál nejlepšího hráče), Zajda s Waflem, kteří ničili soupeře na bloku, Zobák, nahrávající s obrovskou sílou, Truby, jež snad poprvé nedostal eso a Oslík, který výborně předvedl, jak má vypadat střídající hráč a nakonec Šamec, který nás skvěle takticky vedl.

 

Sestava: Jakub Ulč(N,Zobák), Pavel Matějka(S,Pája), Jan Trubák(L,Truby) – studenti gymnázia, Dominik Fořt(S,Domino), Tomáš Felgr(U,Felix) – absolventi gymnázia, Adam Zajíček(B,Zajda), Ondřej Kubalec(B,Wafle), Jan Muroň(S,Oslík)

Trénoval Jaroslav Šamšula(Šamec)

 

autor : Truby

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.